Maria-Ria

St. Adriaanstraat 23 in Goes

Locatie Maria-Ria Goes in Zeeland
Marie Mero lente-zomer 2018
U bevindt zich nu hier: Home » Nieuws » Maria-Ria vriendinnendagen

Maria-Ria vriendinnendagen

Kom op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september naar de vriendinnendagen bij Maria-Ria! Alle dagen verwennen wij u met hapjes en lekkere drankjes.

Vrijdag 25 september: Vind de perfecte jeans bij Maria-Ria
NYDJ heeft dé jeans voor iedere vrouw. De jeans zitten niet alleen heel lekker, maar NYDJ’s exclusieve Lift Tuck Technology® zorgt er ook nog eens voor dat je er een maat slanker uitziet! Het geheim zit ‘m in de exclusieve Lift­ Tuck Technology®. Het gepatenteerde criss-cross panel maakt de buik platter en lift­ tegelijkertijd de billen. Verder valt de broek hoger en sluit hij naadloos aan bij de taille, waardoor deze niet wijkt, super comfortabel zit én voor een prachtig, slank silhouet zorgt. De technologie werkt zo goed, dat NYDJ vrouwen zelfs aanraadt hun jeans een maat kleiner te dragen dan normaal.

Zaterdag 26 september 
Is er in het gezellige centrum van Goes weer 'Goes Modestad' met modeshows, live muziek, gratis kleur- en stijladvies en nog veel meer! Kom dus ook gezellig winkelen en beleef hoe leuk Goes is! Op de website van Goes is Goes vindt u alle evenementen. Verder ontvangt u bij uw aankoop een originele Maria-Ria Mouton Draagtas!

Zondag 27 september: Een echte verwendag
Deze dag staat in het teken van styling en make-up! Verwen uzelf met advies over model en kleur door de kapster van Knapp! en een frisse make-up van cosmeticalijn T.Leclerc.