Maria-Ria

St. Adriaanstraat 23 in Goes

Locatie Maria-Ria Goes in Zeeland
Marie Mero lente-zomer 2018
U bevindt zich nu hier: Home » Nieuws » Maria-Ria Vriendinnen dagen & Goes Modestad.

Maria-Ria Vriendinnen dagen & Goes Modestad.

Fashion, Beauty en Bubbels!

De vriendinnendagen van Goes staan weer voor de deur! Op 1, 2 en 3 april kunt u genieten van hapjes, drankjes en extra gezelligheid bij Maria-Ria tijdens het NYDJ fitting event. Ook bent u uitgenodigd om op zondag 3 april te komen kijken naar de Fashion show.

NYDJ fitting event

Bent u op zoek naar de perfecte jeans? Kom dan op 1, 2 of 3 april naar de NYDJ-broeken fitting event bij Maria-Ria van 10.00 tot 17.00u. Ervaar zelf de uitstekende pasvorm en het draag-comfort van NYDJ en ontvang bij aankoop een leuke Body Mist van NYDJ cadeau!Fashion show parkeergarage centrum

Kom op zondag 3 april kijk

en naar de Fashion show op de derde etage van de parkeergarage in het centrum! Professionele modellen van modellenbureau Dyon Caractere tonen deze dag de nieuwste voorjaarsmode.

De aanvang van de fashion show is bij KATOEN. Hier ontvangt u tevens een hapje en een drankje. De modeshows beginnen om 13:30u, 14:30u en 15:30u, maar u bent op alle tijden van harte welkom. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen rondom de catwalk beschikbaar.

De fashion show is voor iedereen gratis toegankelijk. De ingang van de parkeergarage kunt u vinden aan Kloveniershof of Bleekveld via de lift of het trappenhuis.

Incluyo Make-Up tasje cadeau

Op vrijdag, zaterdag én zondag hebben we bij Maria-Ria voor iedere kopende klant een leuk make-up tasje van Incluyo cadeau!*
* Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

ClutchNYDJ fitting eventNYDJ bodymist