Maria-Ria

St. Adriaanstraat 23 in Goes

Locatie Maria-Ria Goes in Zeeland
Marie Mero lente-zomer 2018
U bevindt zich nu hier: Home » Nieuws » Maria-Ria in Zign Magazine

Maria-Ria in Zign Magazine

Maria-Ria in Zign Magazine

Wij staan in de nieuwe editie van het Zign Magazine! Leest u mee?

------

Damesmode Maria Ria in Goes

NET EVEN ANDERS

Een intieme, overzichtelijke en stijlvolle winkel met een mix van merken die onderling goed te combineren zijn. Zo laat dameskledingwinkel Maria Ria zich het beste omschrijven. Ria en haar team staan iedere dag met veel plezier klaar om hun klanten te verwennen en te helpen bij hun keuze voor een nieuwe outfit.

"Maria Ria is een servicewinkel," vertelt eigenaresse Ria. "De klant weet zelf goed wat ze wil. We luisteren naar haar. Als je namelijk goed luistert, kun je goed helpen. We proberen de klant zich thuis te laten voelen. Altijd staat er een lekker kopje koffie klaar en vaak ook een lekker hapje. Wij vinden het belangrijk om onze klanten in de watten te leggen." Het team van Maria-Ria bestaat uit vier bekende gezichten, de klanten kennen hen en zij kennen hun klanten Ria. "We hebben een clientèle uit heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen. Eén keer een bezoekje aan Goes, en uiteindelijk komen ze meerdere keren per jaar bij ons om iets moois bij elkaar te shoppen."

Internationale uitstraling
Voorheen was de winkel een franchiseformule met één merk. Ria is heel blij met de zeer positieve overstap naar Maria Ria met verschillende merken. "We hebben een internationale uitstraling en voeren bijvoorbeeld Belgische, Duitse, Franse, Nederlandse en soms zelfs Scandinavische merken. 
We volgen de mode door heel Europa, met onze collectie willen we 'net even anders' zijn. We durven ook regelmatig van merken te wisselen, blijkt iets niet goed te passen bij de winkel en de klant, dan gaat het er weer uit." Op dit moment is de collectie samengesteld uit de volgende labels: Apanage, Agua, Caroline Biss, Comma, Marie-Méro, Lecomte, LEO Guy, Kapalua, Stroke, Bandolera, NYDjeans, NICKjeans, JC sophie en CBLA jeans. Tassen zijn er van Ted Lapidus en Jacques Esterel. Een make-up advies geven de dames van Maria Ria ook, ze gebruiken daarvoor de make-up lijn van T.leClerc. 

"Voor het komende seizoen zien we veel natuurlijke tinten tot zwart-blauw en vrolijke tinten in groen en roze voor de zomer. We hebben ook een nieuwe jeans: NYDjeans. Not your daughter's jeans zijn op een andere manier in productie gebracht en hebben een comfortabele pasvorm. Het is echt een merk voor de volwassen vrouw. Al is onze doelgroep overigens zeer divers, zowel moeder als dochter kan bij ons slagen. Dit omdat onze merken vrouwelijk zijn, van hoge kwaliteit en met een perfecte pasvorm van maat 34 tot en met maat 46. Zo is er altijd voor ieder wat wils."

Make-up advies bij Maria-Ria Internationale uitstraling kleding