Maria-Ria

St. Adriaanstraat 23 in Goes

Locatie Maria-Ria Goes in Zeeland
Marie Mero lente-zomer 2018
U bevindt zich nu hier: Home » Merken » CHIARICO

CHIARICO

De designs van Chiarico kenmerken zich door de geraffineerde belijning die de sterke punten van het vrouwelijk lichaam benadrukt, dit zodat elk figuur ideaal tot zijn recht komt.

Met speciale technieken zorgen we ervoor dat oneffenheden gecamoufleerd worden, zonder de vrouwelijke vormen te verbergen.

De Chiarico collectie is te verkrijgen van maat XS (34) tot en met XXL (44/46), daarnaast maakt Chiarico zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen!


Luxe basics

Chiarico staat bekend om haar luxe basics. Graag stellen wij een paar aan u voor:

Als eerste willen wij u voorstellen aan de top “Angeline”. Deze top heeft een geraffineerde halslijn. Deze halslijn heeft een verhoogd achterzijde, waardoor het goed aansluit in de nek. Dit verhult eventuele oneffenheden. Daarnaast heeft de “Angeline” een dubbele voorzijde zodat het mooier op het lichaam zit, en corrigeert. “Angeline” heeft in de zomer een ¾ mouw, en in de winter een lange mouw.

De “Coco Reversible” is een omkeerbare rok. Aan de ene kant een mooie print, en aan de andere kant een effen kleur. Daarbij heeft de rok een dubbele tailleband zodat de buik wordt gecorrigeerd. Natuurlijk kan de vrouw deze band ook omslaan, zodat er een kortere versie ontstaat. Liever geen printjes? Dan is de “Coco Reversible” ook beschikbaar in twee effen kanten.

De basics zijn in elke Chiarico collectie terug te vinden!